Wil je ook meer Adembeweging ervaren, opzoek gaan naar knoopjes in je bindweefsel en deze op een ontspannen manier los bewegen met zachte of hardere balletjes en rollers en zo beter de Pilates oefeningen kunnen uitvoeren of meer souplesse ervaren in je dagelijkse leven of andere sport?

Doe je mee? Geef je op door een email te sturen aan Sandra
De les is op: woensdag nog nader te bepalen datum van 20:00 tot 21:00, docente Sandra.

Kosten 1 strip van je strippenkaart of €13,00 (contant betalen of vooraf overmaken via een internetbetaling). 

Tijdens de Rol & Relax Pilates gebruiken we rollers en balletjes om oppervlakkig en diepliggend bindweefsel te masseren, spanningen smelten weg en de adem-beweging is de rode draad hierbij. 

We gaan het hele lichaam langs met de nadruk op de nek, schouders, boven- en onderrug. Alles raken we aan, sluisjes gaan weer open en de riviertjes in je lichaam gaan beter doorstromen. Tussendoor doen we een paar Pilates oefeningen om te ervaren wat de uitwerking van Roll & Relax is, maar ook om je krachtcentrum aan te zetten. We sluiten af met een eindontspanning. 
Door de massage kalmeren de spanningen, de adembeweging en energie gaan beter stromen. Het lichaam komt in balans en hierdoor kun je meer souplesse, betere coordinatie en conditie in het dagelijks leven gaan ervaren. 
Op mijn massage Blog kun je nog meer info vinden over massage, adem en bindweefsel (fascia)

Translate »