Sandra van Wensveen: Vanaf mijn vroege jeugd doe ik al aan sport, vooral omdat het voor mij zo ontspannend doorwerkt.
Pilates heeft me geraakt vanwege de combinatie: Body & Mind. Als je Pilates beoefent breng je je lichaam en geest weer tot elkaar. Na de inspanning geeft het ontspanning en energie en het verbetert de lichaamshouding en de ademhaling, dit gegeven wil ik graag delen met anderen.

Ingrid van der Velden: Mijn grootste passie is het welzijn van de mens. Ik vind het mooi om via Yoga en Pilates ziel, lichaam en geest met elkaar te verbinden, door middel van bewuste ademhaling. Graag neem ik jullie mee op reis naar de innerlijke rust.

Klik op lees meer...........om meer over ons te weten tekomen

"Het is ontzettend fijn om mensen na een les fit, ontspannen en voldaan naar huis te zien gaan"

Docente en eigenaar Sandra van Wensveen:
In 1990 volgde ik mijn eerste Hatha Yoga les en in 2005 mijn eerste Pilates les . In 2006 heb ik een stilte Vipassana retraite gevolgd en hierdoor ben ik me gaan richten op bewust en ontspannen leven en probeer ik vooral mijn hart te volgen. Door Yoga en Vipassana meditatie te beoefenen kwam ik in aanraking met de boeddhistische filosofie. In mei 2008 heb ik mijn huidige baan - interieurarchitecte/ docente/ opleidingscoordinator - opgezegd en ben ik mijn eigen Pilatesstudio gestart.

Mijn basis en start zijn de Ground-Controle Pilates opleidingen die ik bij Debbie Jenner heb gevolgd en verder blijf ik over Pilates en Yoga lezen, studeren en workshops volgen: Stott Pilates teacher trainingen, Eric Franklin Methode, Core Awareness van Liz Koch, M.E.L.T. methode, Do-in yoga, Hatha yoga, Yin Yoga, Ademtherapie, Meditatie & Mindfulness, Vipasana Meditatie, Ontspanningsmassage & Polariteitsmassage, Reiki 1 & 2, Barre Pilates van Michael King, AED reanimatie. 

Docente Ingrid van der Velden:
Van mijn 6e tot 22e heb ik ballet gedanst. Ondanks het besluit om niet verder te gaan met de dansacademie, gaf het lichamelijk in beweging zijn mij altijd innerlijke rust. In 1999 volgde ik mijn eerste Yoga cursus in Californië en ik was meteen verkocht. Na intensieve lessen werd ik zelf docente in 2004. In 2004 heb ik YIN YOGA opleiding gedaan met Sarah Powers en Paul Grilley in California en in 2013 heb een extra 100 uur YIN-Yoga/mindfullnes en meditation opleiding gedaan met Sarah Powers.

Over de jaren heb ik Pilates lessen gevolgd en het heeft mij altijd geintrigeerd. De laatse 2 jaren heb ik echt actief Pilates lessen gevolgd.
Met enthousiasme over deze vorm van bewust bewegen bij Sandra, heb ik ook de Pilates opleiding gedaan bij Debbie Jenner Ground Control in 2017 en in 2018 de Barre Pilates bij Michael King.