Sandra van Wensveen is Pilates docente en eigenaresse van Pilatesstudio Body & Mind sinds 2008.
Vanaf mijn vroege jeugd doe ik al aan sport, vooral omdat het voor mij zo ontspannend doorwerkt. Pilates heeft me geraakt vanwege de combinatie: Body & Mind. Als je Pilates beoefent breng je je lichaam en geest weer tot elkaar. Na de inspanning geeft het ontspanning en energie en het verbetert de lichaamshouding en de ademhaling, dit gegeven wil ik graag delen met anderen.
Mijn samenwerking met fysiotherapeut praktijken verrijkt mijn kennis over hoe het lichaam werkt, hoe mooi het is en dat je er een verbetering in aan kan brengen.

 Het is ontzettend fijn om mensen na een les fit, ontspannen en voldaan naar huis te zien gaan.

In 1990 volgde ik mijn eerste Hatha Yoga les en in 2005 mijn eerste Pilates les. In 2006 heb ik een stilte Vipassana retraite gevolgd en hierdoor ben ik me gaan richten op bewust en ontspannen leven en probeer ik vooral mijn hart te volgen. Door Yoga en Vipassana meditatie te beoefenen kwam ik in aanraking met de boeddhistische filosofie. In mei 2008 heb ik mijn toemalige baan – interieurarchitecte / docente/ opleidingscoördinator – opgezegd en ben ik mijn eigen Pilates studio in Delft gestart en mijn hart gaan volgen.

Ik werk samen met de volgende fysiotherapie praktijken: Fysiotherapie Praktijk HoornseHof – Karin Geryszweski, Praktijk Snel in Beweging – Joline Snel, Reaxion – Claire van Zuilen, Fysio- en Manueel therapeut – Inge de Jong.

Mijn basis en start zijn de Ground-Controle Pilates opleidingen die ik bij Debbie Jenner heb gevolgd en verder blijf ik over Pilates en Yoga lezen, studeren, opleidingen en workshops volgen. Ze geven mij een bron van inspiratie: Stott Pilates teacher trainingen, Eric Franklin Methode, Core Awareness van Liz Koch, M.E.L.T. methode, Do-in yoga, Hatha yoga, Yin Yoga, Ademtherapie, Meditatie & Mindfulness, Vipasana Meditatie, Ontspanningsmassage & Polariteitsmassage, Reiki 1 & 2 & 3, Barre Pilates van Michael King, AED reanimatie, StoelYoga , Core Walking en Insight Yoga van Sarah Powers.

Translate »