Tarieven 2023

Volg je de on-line video’s op mijn YouTube kanaal ? Streep dan naar eigen kunnen zelf één strip af (of naar eigen inzicht). Heb je zo nu en dan een mindset nodig ga dan naar deze gratis ingesproken ontspanningsoefening:  aandachtstraining-bodyscan 

Afmelden van een les in de studio: uiterlijk een dag van tevoren voor 20:00 s’ avonds via WhatsApp of e-mail, zodat iemand op de reservelijst nog een plek kan krijgen. Meld je je later af dan is het niet meer mogelijk iemand jou gereserveerde plek toe te wijzen dan wordt er één strip in rekening gebracht.

Pilates Strippenkaart *

Geldigheid van de strippenkaart is na aanschaf 1 jaar. Mocht je dit door omstandigheden (bijvoorbeeld Covid-, langdurige ziekte e.d.) niet redden laat het dan weten. De kaart is naamsgebonden een niet overdraagbaar aan een ander.

Betaling vindt plaats d.m.v. storting/betaalverzoek op bankrekening NL11INGB0002358765 (In de week van het aanschaffen van de kaart) t.n.v. Pilatesstudio Body&Mind onder vermelding van naam + soort kaart.

 4 strippenkaart: €60,-
 8 strippenkaart: €101,-
10 strippenkaart: €124,-

Lessen in de reguliere vakanties

In de voorjaars-, mei-, en hersftvakanties gaan de lessen door.

In de zomervakantie is er een zomerrooster, de lessen gaan dan door bij voldoende animo. Aanmelden geschiet door je vooraf aan te melden. Je kunt deelnemen met je strippenkaart of door een losse les betalen ook als je niet staat ingeschreven bij de studio ben je welkom!

Tussen Kerst en Oud & Nieuwjaar is de studio gesloten.

Losse Pilates les / Workshops

Deze lessen graag voorafgaande aan de les contant betalen of via internetbankieren overmaken.

Losse les: €16,00
Proefles: €10,00
Rol & Relax 1 strip of € 16,00 ( ook als het een proefles is)

Prive Pilates

Deze lessen graag voorafgaande aan de les contant betalen of via internetbankieren overmaken. Wil je met regelmaat een privé les dan bepreken we een andere prijs.

30 minuten €35,00
45 minuten €48,00
60 minuten €58,00

 

Translate »