Pilates in Delft op de Singelstraat 49, doe je mee?Je kunt je opgeven voor een vast tijdstip in de week of je kunt per keer een plek reserveren. We blijven de 1,5 meter waarborgen op de Lesinfopagina kun je lezen hoe we dat doen. 

De verbindingen worden gemaakt met behulp van chemische stoffen bekend als boodschapper eiwitten. Deze boodschapper eiwitten werken op verschillende zenuwen om deze hier verbindingen te vormen. Elke zenuwcel heeft zijn eigen soort messenger eiwit. In de hersenen produceren de hersenen een aantal verschillende boodschappereiwitten.

De studio is gesloten: op 8 april i.v.m. het plaatsen van de ramen in de studio, op 27 april en van 18 mei t/m 25 mei 2024.

Reguliere rooster :

9:00 – 10:15 10:30 – 11:45
Ma Pilates Level 1,2,3 Pilates Level Light
Di Pilates Level Light
Woe Pilates Level 1,2,3 Pilates Plus (voor senioren )
17:30 – 18:40 18:50 – 20:00
Woe Pilates Level 1,2,3 Pilates Level 1,2,3.
9:00 – 10:15 10:30 – 11:45
Don geen les Pilates Level Light
Vrij Pilates Level 1,2,3 Pilates Level 1,2,3
Zat Pilates Level 1,2,3 Pilates Level 1,2,3

De lessen en workshops worden verzorgd door Sandra van Wensveen. Wil je voor de eerste keer aan een les meedoen of info over Pilates, Yoga of een Workshop? Neem dan telefonisch contact op of stuur een whatsapp/email bericht naar Sandra. Kijk hiervoor op de Contact pagina. 

Wil je weten wat een proefles, strippenkaart of een priveles kost? Neem dan een kijkje op de Tarieven pagina.

Er zijn niet veel regels maar we vragen je wel om je op tijd af te melden voor een les. Zo voorkom je dat je de les niet hoeft te betalen en wij een ander jou plek kunnen geven. Afmelden van een les in de studio: uiterlijk een dag van tevoren voor 20:00 s’ avonds via WhatsApp, zodat iemand op de reservelijst of iemand die een proefles wil volgen nog een plek kan krijgen. Meld je je later af (dat kan als er overmacht of als je onverwacht ziek wordt) dan is het voor ons niet meer mogelijk iemand anders jou gereserveerde plek toe te wijzen dan wordt er helaas éen strip van je kaart in rekening gebracht of we vragen jou de strip zelf af te tekenen. Voor de gemiste les kun je altijd gratis de on-line video’s op het YouTube kanaal volgen?

Heb je zo nu en dan een mindset nodig ga dan naar deze gratis ingesproken ontspanningsoefening:  aandachtstraining-bodyscan

Translate »