Tijdens het oefenen is het eigenlijk noodzakelijk om je aandacht erbij te hebben. In aandacht op een bepaalde plaats geeft een betere bloedcirculatie, een betere doorstroming en een betere celstofwisseling. Voelen en in aandacht ervaren. Door bij iedere oefening goed te observeren kun je voelen wat het met je doet.

Een paar minuten voor 2013 stonden er lichtjes op tafel in de tekst: LOVE. Ik draaide me om praten met een vriendin over de tekst. Nog eenmaal wilde ik naar de lichtjes kijken om de tekst mee te nemen naar 2013. Ik draaide me nogmaals om. Iemand had de tekst verandert in : VOEL. Verbaasd was ik : VOEL.

Dat is het woord dat ik mee neem naar 2013 en samen met jullie wil delen. In mijn Pilates lessen (die weer op 7 januari starten) zal het als een rode draad door 2013 lopen. Het wordt ook een speciaal jaar voor mij, omdat ik halverwege het jaar alweer 5 jaar Pilates les geef:)

Translate »