De voetentraining van 18 november van Cocky Hoogeveen en Yonne Bontekoning van Voetentraining.nl was een succes. We hebben veel geleerd en zijn geïnspireerd door deze 2 professionals : mobiliteit, coördinatie, spierkracht & evenwicht.

Zelf heb ik de voetentraining van de Hallux Valgus van hun aangeschaft die bestaat uit 12 modules. Wil je ook je scheve grote teen trainen en er minder last van ondervinden? Laat het me dan weten in het nieuwe jaar zouden we dan samen of met een groepje module 1,4,7 en 12 gezamenlijke kunnen doen als stimulans en als meet moment. 
Via mij kun je dit programma ook aanschaffen klik hier dan kom je op mijn contactpagina

Je voeten zijn de basis je Romeinse bruggetjes, zorg goed voor ze. Als hierin een disbalans is werkt dit door in de algehele conditie van het lichaam.

Translate »