Wil je ook meer Flexibiliteit in je bindweefsel rondom je botjes, gewrichten en spieren en je Mind een Reset geven?
Heb je nog nooit van de van de Dragonfly of Butterfly pose gehoord? De Yin & Yoga Nidra is een heerlijk ervaring.

Wanneer: Op zaterdag 19 januari, 6 april en 18 mei van 16:00 – 17:45 uur.

Na een Yin sessie waarin we diepliggend bindweefsel strekken is het heerlijk om daarna in complete en totale overgave ons lichaam en geest te ontspannen met Yoga Nidra ( Yoga “slaap”). Je hoeft alleen maar de stem van je docente te volgen, terwijl jij in het comfort van dekens en yogakussens je lichaam helemaal kan laten ontspannen. Na deze gecombineerde sessie van Yin en Yoga Nidra is er een gevoel van tevredenheid en rust. 

Yoga Nidra is het trainen van je geest en betekent slapen maar wel met bewustzijn. Het is een gemoedstoestand tussen wakker zijn en dromen. Als je Yoga Nidra beoefend open je de diepere fases van je geest. Op dat moment is je intellectuele geest werkzaam en als je je dan kan ontspannen zal het onbewuste niveau van je geest zich openen. Als je vaak Yoga Nidra doet, kan jou natuurlijke geest zich veranderen, ziektes kunnen zich zelf herstellen. De onbewuste niveaus van de geest zijn de meest krachtige krachten in de mens.

Translate »