Het was een succes om te geven en voor de deelnemers om te ontvangen.

Je neemt een lunch pauze en koffiepauze en wanneer gun je jezelf een adempauze? Kom het ervaren en geef jezelf de adem en Pilates Pauze tergelijkertijd.

Tijdens een Pilates training verbeter je lichaamshouding en je lichaamsbewustijn. Lang zitten of staan tijdens je werkzaamheden in een bepaalde houding is vermoeid voor het lichaam, bewegen tussendoor geeft weer energie. Je bouwt weer kracht op en flexibiliteit, stress en vermoeidheid en veel voorkomende nek-, schouder- en rugklachten verminderen of verdwijnen. Je ziekteverzuim neemt af risico’s op een burn-out verminderen, omdat je tussen je werkzaamheden door beweegt en jezelf een heerlijke adempauze geeft. De adembeweging is bij ons de rode draad in alle lessen. Een Pilates training is het prima te doen in de pauze, omdat je niet heel erg gaat zweten. Trek wel makkelijk zittende kleiding aan.

“Na 10 sessies zul je het verschil voelen, na 20 het verschil zien en na 30 zul je een nieuw lichaam hebben “ Joseph Pilates (1883-1967).

*In de Pauze komen trainen met je medewerkers of met je collega’s? Voor bedrijven heeft de Pilatesstudio Body & Mind een speciale aanbieding. Informeer naar de mogelijkheden via info@pilatesstudio-bodyandmind.nl.

Translate »