Op het moment dat het lichaam in balans is, heeft het de juiste houding. Bij trainen met een bal wordt er aanspraak gemaakt op je coordinatievermogen en op je balans spieren. Het houdings- en bewegingsgevoel worden verbeterd en spieren worden symmetrisch aangespannen.

Pilates op de bal stimuleert de zenuwprikkels en hierdoor verbeter je, je evenwicht, je reactiesnelheid en je motoriek. En het helpt je spieren te ontwikkelen die snel en effectief regaeren op gebeurtenissen in het dageljks leven.

Stress en spanning kunnen erdoor worden verlicht. Als we in de les tussen de oefeningen op en neer veren op de bal (bounge) dan ga je daar automatisch van glimlachen en het is ook nog eens goed voor je celvernieuwing ­čÖé

Hierbij een korte workout van oefeningen die we ook in de les doen:
Klik op Download dan krijg je de afbeelding in een pdf.

Translate ┬╗