In 2021 hoop ik ook op deze prachtige locatie weer Pilates lessen te kunnen inplannen. Onderstaande tekst is uit 2020.

Zo fijn dat we vanaf 11 mei 2020 buiten konden sporten. We hebben een prachtige rustgevende buiten locatie gevonden waar we bij mooi weer buiten kunnen trainen. In de zon of in de schaduw beide is mogelijk, zodat de Pilates Vonk door kon blijven gaan en gebruik konden maken van de natuur en moederaarde.

Vanaf 3 juli en in de zomervakantie van 2020 trainde we ook weer op bepaalde tijdstippen binnen in de Studio en als het weer het toe liet bij het ArtCentre of in het Olofspark (dichtbij de studio).

Wanneer:
Van 11 mei t/m 30 juni trainde we op Maandag, Dinsdag, Vrijdag van 10:00 – 11:15 en Zaterdag van 9:30 – 10:45 en 11:00 – 12:15 uur. Het les geven hier voelde als een minivakantie.

Vanaf 10 juli t/m september 2020 en tijdens het Zomer lesrooster waren er lessen op Vrijdag en Zaterdag om 9:30 uur als het weer het toeliet. Iedereen kon meedoen ook als je trainde op een andere dag of ergens anders Pilates lessen volgde.

Let op! Als je bij de risico groep behoort neem dan contact op met je arts of fysiotherapeut om te vragen of je mag deelnemen.

Neem je eigen handgel, zonnebrand, zonnebril, zonnepet, fleece deken, Pilates mat en een grote handdoek voor als je geen eigen mat hebt mee en trek laagjes kleding aan. Het kan op blote voeten, sokken en anders lekker zittende schoenen voor de wat hobbelige groene gras mat.

In het toilet is handzeep en 80% handalcohol is aanwezig.

De kosten:
Strippenkaart: 1 1/2 strip en een losse les € 18,00. Betalen graag voorafgaande aan de les via internetbetaling.

Je kunt alleen meedoen als je je hebt aangemeld en een bevestiging van deelname terug hebt gekregen.

Afmelden:
Vanaf 10 juli afmelden uiterlijk een dag van tevoren tot 20:00 uur ( was t/m 30 juni tot 10:00 uur s’ ochtends ) s’ avonds via WhatsApp of e-mail, zodat iemand op de wachtlijst nog een plek kan krijgen. Meld je je te laat af en is het niet meer mogelijk iemand die plaats toe te wijzen dan wordt er 1 1/2 strip in rekening gebracht.

Sport voorschriften:
Lees goed de Sport voorschriften door zodat je op de hoogte bent van de regels.

Wat te doen bij slecht weer:
Op de pagina van het Lesrooster stond om uiterlijk 8:00 s’ ochtends of een les vanwege de weersomstandigheden buiten door gaat of niet. We bewegen mee met de natuur. Als het 15 graden is, windkracht 4 of 12 graden en windkracht 2 en het regent niet of bijna niet ( klein spatje ) dan gaat de les door. Ook als het daarvoor heel licht geregend heeft of als het de dag daarvoor hard heeft geregend.

Waar:
Het is 16 minuten fietsen vanaf de Pilatesstudio. Het ligt aan de Rotterdamseweg 205 in Delft. Adres: https://www.artcentredelft.com/

Als je vanuit Delft komt en je ziet aan de rechterkant een grote blauwe kraan en aan de linkerkant vrijstaande nieuwbouwhuizen rij dan nog een klein stukje door en sla daarna links de teer weg op bij nummer 205. Ook met de auto ben je welkom er zijn voldoende parkeerplekken. Volg de teerweg tot aan einde daar kun je je fiets of auto parkeren.

Na afloop van de les kunnen we van 1 juni op het terras van de locatie  – met 1,5 meter afstand – koffie en thee drinken met elkaar (betalen alleen met pin mogelijk ) en nog heerlijk nagenieten ook van de prachtige natuur, de beeldende kunst buiten en de galerie.

Ik wil Paula en Jeroen van Artcentre Delft ook langs deze weg heel erg bedanken dat we de mogelijkheid kregen om op deze fantastische plek les te geven/krijgen.

Blijf gezond, blijf in beweging en neem voldoende rust. Ik zie je graag als we weer op de locatie les gaan geven, bij de online vooraf opgenomen video les of nu weer in de studio.

Translate »