Zo fijn dat we vanaf 11 mei mogen buitensporten. Ik heb een prachtige rustgevende buiten locatie gevonden waar we bij mooi weer buiten kunnen trainen. In de zon of in de schaduw beide is mogelijk.

Vanaf 3 juli trainen we ook weer binnen in de Studio en in het Olofspark. Op de pagina van het Lesrooster kun je per week zien waar de de lessen ingepland worden.

Wanneer:
Van 11 mei t/m 30 juni op Maandag, Dinsdag , Vrijdag van 10:00 – 11:15 en Zaterdag van 9:30 – 10:45 en 11:00 – 12:15 uur. Iedereen kan meedoen ook als je traint op een andere dag. Er is plek voor 18 cursisten met de 1,5 meter in acht nemend. Het les geven hier voelde als een minivakantie. Klik hier als je wil kijken welke datums er nu in gepland staan.

Van 10 juli t/m september worden er nieuwe datums gepland. Iedereen kan meedoen ook als je traint op een andere dag. Er is plek voor 18 cursisten met de 1,5 meter in acht nemend. Doe je mee? Klik hier als je wil kijken welke datums er in gepland staan. D

Let op! Als je bij de risico groep behoort neem dan contact op met je arts of fysiotherapeut om te vragen of je mag deelnemen.

Neem je eigen handgel, zonnebrand, zonnebril, zonnepet, fleece deken, Pilates mat en een grote handdoek voor als je geen eigen mat hebt mee en trek laagjes kleding aan. Het kan op blote voeten, sokken en anders lekker zittende schoenen voor de wat hobbelige groene gras mat.

In het toilet is handzeep en 80% handalcohol is aanwezig.

De kosten:
Strippenkaart: 1 1/2 strip en een losse les € 16,00. Betalen graag voorafgaande aan de les via internetbetaling.

Je kunt alleen meedoen als je je hebt aangemeld en een bevestiging terug hebt gekregen.

Afmelden:
Vanaf 10 juli afmelden uiterlijk een dag van tevoren tot 20:00 uur ( was t/m 30 juni tot 10:00 uur s’ ochtends ) s’ avonds via WhatsApp of e-mail, zodat iemand op de wachtlijst nog een plek kan krijgen. Meld je je te laat af en is het niet meer mogelijk iemand die plaats toe te wijzen dan wordt er 1 1/2 strip in rekening gebracht. Als je je op tijd afmeld en je had al betaald dan hoef je de volgende keer dat je deelneemt niet te betalen.

Sport voorschriften:
Lees goed de Sport voorschriften door zodat je op de hoogte bent van de regels.

Wat te doen bij slecht weer:
Op de pagina van het Lesrooster staat om 9:00 s’ ochtends of een les vanwege de weersomstandigheden door gaat of niet. We bewegen mee met de natuur. Als het 15 graden is, windkracht 4 of 12 graden en windkracht 2 en het regent niet of bijna niet ( klein spatje ) dan gaat de les door. Ook als het daarvoor heel licht geregend heeft of als het de dag daarvoor hard heeft geregend.

Gaat de les door en zijn voor jou de weersomstandigheden niet comfortabel dan alle begrip dat je je afmeld voor 9:00 uur.


Gaat de les niet door en had je al een losse Les betaald dan blijft je betaling staan en hoef je de volgende keer dat je deelneemt uiteraard niet te betalen.

Waar:
Het is 16 minuten fietsen vanaf de Pilatesstudio. Het ligt aan de Rotterdamseweg 205 in Delft. Adres: https://www.artcentredelft.com/

Als je vanuit Delft komt en je ziet aan de rechterkant een grote blauwe kraan en aan de linkerkant vrijstaande nieuwbouwhuizen rij dan nog een klein stukje door en sla daarna links de teer weg op bij nummer 205. Ook met de auto ben je welkom er zijn voldoende parkeerplekken. Volg de teerweg tot aan einde daar kun je je fiets of auto parkeren.

Na afloop van de les kunnen we van 1 juni op het terras van de locatie  – met 1,5 meter afstand – koffie en thee drinken met elkaar (betalen alleen met pin mogelijk ) en nog heerlijk nagenieten ook van de prachtige natuur, de beeldende kunst buiten en de galerie.

Ik wil Paula en Jeroen van Artcentre Delft bedanken dat ik voorlopig de mogelijkheid krijg weer les te geven op een fantastische plek.

Blijf gezond, blijf in beweging en neem voldoende rust. Ik zie je graag op de locatie, bij de online vooraf opgenomen video les of straks weer in de studio.

Translate »