Wil je ook meer Adembeweging ervaren, opzoek gaan naar knoopjes in je bindweefsel en deze op een ontspannen manier los bewegen met zachte of hardere balletjes en rollers en zo beter de Pilates oefeningen kunnen uitvoeren of meer souplesse ervaren in je dagelijkse leven of andere sport?

Doe je mee? Geef je op door een email te sturen aan Sandra
De les is op: vrijdag op 8 oktober (thema : meer adembeweging ervaren), 12 november (thema: nekschouders en gezicht) en 10 december 2021 (thema: rug, benen en bekken) van 17:30 tot 18:30, docente Sandra.

Kosten 1 strip van je strippenkaart of €15,00 (contant betalen of vooraf overmaken via een internetbetaling). 

Tijdens de Rol & Relax Pilates gebruiken we rollers en balletjes om oppervlakkig en diepliggend bindweefsel te masseren, spanningen smelten weg en de adem-beweging is de rode draad hierbij. 

We gaan het hele lichaam langs met de nadruk tijden een les telkens op een bepaald gebeid zoals op de nek, schouders, boven- en onderrug. Alles raken we aan, sluisjes gaan weer open en de riviertjes in je lichaam gaan beter doorstromen. Tussendoor doen vooraf een strekking of een Pilates oefening en dat doen we ook na een serie om te ervaren wat de uitwerking van Rol & Relax is. We gebruiken met regelmaat het krachtcentrum in deze les en we sluiten af met een eindontspanning. 
Door de massage kalmeren de spanningen en de adembeweging en energie gaan beter stromen. Het lichaam komt in balans en hierdoor kun je meer souplesse, betere coordinatie en conditie in het dagelijks leven gaan ervaren. 
Op mijn Rol & Relax pagina kun je nog meer info vinden over deze massage, adem en bindweefsel (fascia) les.

Translate »