Met veel plezier heeft Ingrid 10 Barre Pilates lessen geven in 2018 in onze studio met als basis de Michael King Pilates Barre Methode. Samen met 10 andere collega’s in Nederland waren wij de eerste die gecertificeerd zijn om dit te mogen geven. 

Wanneer: start op vrijdag 5 oktober 2018 van 18:00 – 19: 00 uur, in en blok van totaal 10 lessen.

Het is een cardio-dans training op vlotte muziek met gebruik van de Pilates & Klassieke Ballet technieken aan de Barre. Om mee te doen met de Barre Pilates lessen hoef je geen ballet ervaring te hebben of lening te zijn.

De Barre-dansen worden in stukjes opgedeeld, herhaald en verder uitgebreid met als doel uiteindelijk alles achter elkaar te kunnen dansen. Je traint je core-, voet-, arm- en beenspieren en tussen door worden er stretch oefeningen gegeven ter ontspanning. Het is goed voor je lichaamshouding, houdings- en bewegingsspieren, conditie, evenwicht,  ritmegevoel, concentratie  en i.v.m. de herhaling is het een goede brein training. Maar het is vooral heel veel plezier hebben. 
 

Translate »